HTML

Friss topikok

  • urbanrobi1123: És még néha csodálkoznak hogy miért utálom az embereket... Már csak attól hányingerem van ha kimeg... (2013.09.25. 16:10) Miért szar a világ...?
  • Ricz: Őszintén szólva, én se értem ezeket az emberkéket (és hadd ne mondjam el a kendőzetlen véleményem ... (2013.06.14. 04:10) Indavideó...
  • LasDen: @franco01: ha már lassan csinálom, legalább a köztes kiszolgálás legyen gyors :D (2013.04.03. 19:41) Giant Killing 14
  • LasDen: ELőfordulhat, hogy írok még. Az utóbbi időben nem igazán volt kedvem hozzá. De a lehetőség adott, ... (2013.03.20. 20:38) Költözés

Címkék

10 (1) 2012 (1) 500 anime (1) a (1) after story (1) air (1) aku (1) and (1) anime (26) Aquaman (1) aria (1) attack (2) attila (1) best of (1) bu (5) bullshit (1) Cable and X-Force (1) Catwoman (1) clannad (1) comic (1) crusader (1) danganronpa (1) Dark (1) date (2) DC (1) Deadpool (1) Deathstroke (1) devil survivor (2) Doctor Doom (1) dogs (1) doudou (1) e3 (1) élmény (1) én (3) evangelion (1) fairy (1) felirat (9) free (1) freedom (1) galactic (1) game (1) gargantia (2) Giant (9) gifuu (1) gin (1) gintama (1) Guardians of the Galaxi (1) Gundam (4) hana (2) hataraku (2) (1) horizon (1) Hyakka (3) indavideó (8) Indestructible Hulk (1) játék (1) józsef (1) Justice League (1) kazoku (1) Killing (9) kings (1) kitakubu (1) kyoukaisenjo (1) kyu (5) lab (1) latinovits (1) legjobb (1) life (1) live (2) love (1) majestic (2) manga (3) Marvel (1) Megadere (2) microsoft (1) MSIGLOO (3) music (1) night (1) no (5) nyár (2) of (1) on (3) one (1) ore (3) oregairu (1) oreimo (2) photokano (2) piece (1) prince (2) ps4 (1) railroad (1) ro (5) robo (1) rts (1) Ryouran (3) saji (1) scissors (1) servant (1) service (1) shoujo (1) shounen (1) slice (1) sony (1) stats (1) Suicide Squad (1) szezon (2) születésnap (1) születésnapomra (1) tail (1) tavasz (1) the (1) The Flash (1) titan (2) to (2) Valvrave (2) vers (1) watamote (1) xbone (1) yahari (3) zene (2) zoltán (1) Címkefelhő

2018.01.31. 21:32 LasDen

Green Lanterns

Ha pár évvel ezelőtt azt mondja nekem valaki, hogy egy Zöld Lámpás lesz az all-time kedvenc karaktereim egyike, simán kiröhögöm. Ez annak köszönhető, hogy a DC kozmikus világa sosem volt a szívem csücske. Mivel az többnyire csak a Zöld Lámpásokat takarta. És hiába volt oly sok Lámpás, egyik sem nyerte el a tetszésem. Alan Scottot nem számolva, az első lámpás ugye Jordan volt, de az impulzív személyisége és a kissé standard "fejjel-bele-a-veszélybe" stílusa miatt sosem volt igazán a kedvencem. Stewarttal egyrészt keveset találkoztam (legtöbbet a Hal Jordan and the Green Lantern Corps lapjain), de nekem túl normális volt. Bár taktikailag és stratégiai hozzáértése egyértelmű, de ezzel engem nem győzött meg. Guy már kissé közelebb állt hozzám, attól függetlenül, hogy ő Halhez hasonló bumm bele fajta, csak egy fokkal még nyersebb nála is. Ő nem is Zöld Lámpásként, hanem Vörös Lámpásként lopta be magát a szívembe. Kár hogy azt (is) vissza csinálták. Baznek talán a laza, HMCS hozzáállása nem tetszik, nem tudom, de ő sem áll annyira közel hozzám, mint Jessica Cruz.

Az a furcsa, hogy eleinte egyáltalán nem gondoltam volna, hogy nálam, de úgy egyáltalán is ilyen magasságokba juthat ő. Először a Justice League (vol. 2) #31. számában tűnt fel a Forever Evil event eredményeként. Jess sztorija elég egyszerű, de elég kemény is. 4 évvel ezelőtt a barátaival az erdőben túráztak, mikor két rossz arcba futottak, akik éppen egy hullát próbáltak elföldelni. Rosszkor rossz helyen, a két tag lepuffogta a szemtanukat Jess kivételével, aki azóta agorafóbiás és szorongásosként elzárta magát mindenkitől. A Föld-3-ról érkező Power Ring, ami pedig pont, hogy a gazdatest félelméből táplálkozik, benne találja meg új "partnerét". A továbbiakban Batman és a Flash segítségével próbálja meg kordában tartani a gyűrűt, de ez csak ideig-óráig megy. Furcsa, hogy itt még annyira nem figyeltem fel Jessre, mert bár ott volt a szorongás és félelem, mégis az egész inkább a gyűrűvel való kapcsolata miatt volt érdekes, mintsem miatta. 

Ezen változtatott aztán, meg úgy mindenen, a Darkseid War (Justice League vol. 2 #40-50). Lényeg a lényeg, hogy Jessica egy drámai pillanatban feláldozva magát a Black Racer és a Flash közé veti magát. Így a Black Racer őt öli meg, nem Barry-t. De csak látszólag, mert mikor elül a por, nagyjából, akkor kiderül, hogy nem Jessicat, hanem a gyűrűben lévő Volthoomot ragadta el a Racer. És Jess keze nem sokáig marad üresen, mert egy arra kószáló gyűrű kiválasztja, hogy ő legyen a sok ezredik földi Zöld Lámpás.

Ezután jött a Rebirth, Sam Humphries és egy rakás rajzoló együtt működésében indult a brand new Green Lanterns füzet. Itt a két legutóbbi lámpásnak, Jessica Cruz és Simon Baz, kell együtt dolgoznia a Föld (és a szektor) megvédésén. Mindenki más az űrben messze tőlük van elfoglalva. Humphries egy relatíve új arc a képregények terén, de mégis tökéletesen nyúlt Jesshez. Részről részre jártuk körbe a szorongásait, ami miatt egyre jobban megismerhettük. Akkurátusan mutatta be, hogy milyen érzésekkel, gondolatokkal harcol egy ilyen ember. Bár sokaknak nem tetszett az, hogy bő 25 fejezeten át küzd ezzel Jess és hogy nem tud semmilyen alkotást csinálni, de én imádtam. Ettől is sokkal életszagúbb volt. Hisz ha nem is ugyanígy és ilyen hősies módon, de nekem is megvannak a magam démonjai. Az hogy ilyen emberből is lehet hős és hogy képes ezeken felül kerekedni, nagyon inspiráló alkotássá teszi. Arról nem is beszélve, hogy relatíve modernné teszi, hisz ezek a problémák főleg a mai világunkra jellemzőek. 

Jessica fantasztikus gyorsasággal repült a kedvenc karaktereim közé, de nem szabad elfelejteni, hogy a párosnak van egy másik tagja is. Simon is sokat fejlődött a füzetek alatt és sokkal nyitottabbá vált, legalábbis Jess felé, képes elfogadni, hogy az a tény, hogy csapatban dolgozik és más segít neki, az nem teszi az ő érdemeit kisebbé vagy kevésbé jelentőség teljessé. És persze klisé, hogy a két hős először csak kényszerből dolgozik egymással, mert Hal ezt mondta, és aztán megismerik, elfogadják egymást stb. stb. Láthattuk már sok filmben ezt, de nincs is ezzel semmi baj. Néha a legegyszerűbb felvetések vezetnek a legnagyobb klasszikusokhoz. Nem mondom, hogy ez az, de nálam nagyon magasra került a top listán. 

Miután van két nagyon jó karaktered, a történeteket már nem nehéz eladni, mert az ember ha arról van szó képes a nehezebb sztorikat kibekkelni, csak a karakterek miatt. Legalábbis én hajlamos vagyok ilyenre. De itt nem volt szó ilyesmiről. Humphries jól ragadta meg ezt is. Okosan egy Vörös Lámpásokat érintő sztorival kezdett, ami kellően ismerős lehet sokaknak, így könnyebb elmerülni az egészben. Aminek során egy visszatérő, átívelő sztorit is bevezetett Volthoommal, a legelső Zöld Lámpással, a középpontban. Viszont sajnálom, hogy a későbbiek során valamiért a Vörös Lámpások teaselt nagyívű eseményéből nem lett semmi és Humphries inkább csak Volthoomra koncentrált. De így is, all in all, nagyszerű munkát végzet. Féltem is, mikor bejelentették, hogy Humphries és Tim Seeley helyet cserélnek a Green Lanterns és a Nightwing posztján. Szerencsére Seeley is jól kezdett és biztató, amit csinál. Azok a konstrukciók, amiket Jess csinál, igazán mókásak és sokat beszélnek a karakteréről. Mert legyen akármilyen jó is egy Lámpás füzet, azért az igen sokat számít, hogy milyen kreatívak tudnak lenni a karakterek (és ezzel az alkotók) a konstrukcióikkal. Abban, hogy Buddha szobrok mentenek meg alieneket az simán aranyos.

 

Szólj hozzá!


2014.04.11. 00:58 LasDen

Statisztikai magasságok...

Neteztem, ahogy mindég, mikor újfent rávetődtem bizony ügyben a MALgraphra. És osztán jött a gondolat, hogy legyen egy post erről. Képekkel irrusztrálva. Furmányos é...

Esztendőim a MyAnimelist honlapon: 4.3
Durván ennyi ideje nézek nagyüzemben animéket is. A 2010-es esztendő január 7.-ei napján reggisztráltam eme becses oldalra. De valahol novemberben kezdtem a dolgot. Én mindig onnan számolok.

Befejezett animék száma: 552 (ez 6,05%-a az összesnek)
Nem rossz. Négy év alatt láttam az animék legjavát. Már nem nézek meg minden szart..

Átlag pontszám: 6,26
Ha pontozásról van szó, akkor nagyon szigorú vagyok. Míg mások megadják minden szarra a kegyelem nyolcast meg kilencest, ne adj isten ha már picit jobb, akkor a tizest, addig nálam a kegyelem hatosért lehet könyörögni. Lehet túl kemény vagyok picit, de leszarom. Megtehetem...

anime1.jpg

Jön az izgibb rész, a ratingok. Ha ránézünk az első képre, látjuk hogy kurva sok animét láttam. A másik, hogy a legtöbb sorozat hatos értékelést kapott. Tehát alapvetően nálam a 6-os a nagy átlag. onnan megy feljebb meg lejjebb a léc. Azért van több rated cucc, mint befejezett, mert a dobott és hasonló dolgok is beleszámolnak.

anime2.png

Ami a dolog érdekessége, hogy bár hatosból van a legtöbb, mégis időben az eggyel jobb, hetes címekkel töltöttem el több időt. Nincs rajta, de egész pontosan 546.5 órát töltöttem el velük. Emellet megemlítendő a tökéletes 10/10-es címekre elvert 132.35 óra is. Másfélóra per nap. Régen volt, ma már nincs így sajna...

 anime3.jpg

A következő tábla elég egyszerű. Az értékelések a sorozatok hosszával összevetve láthatók. Simple as that...

anime4.jpg

Itt mán hónapokra lebontva látható a dolog. Ahogy említettem is, 2009 előtt nem sok minden van. Asszem egyedül a Death Note meg DB és hasonlók. A legtermékenyebb hónap az 2010 szeptember 22-vel és 2010 május 20-szal volt.

anime5.jpg

Innentől már a többit nem érdemes mutogatni. Ami még van, a kedvenceim.

Kedvenc múfajaim súlyozott átlag alapján: 1. Comedy (6.60) 2. Sci-fi (6.59) 3. Parody (6.49) 4. Military (6.46) 5. Mecha (6.45)

Kedvenc stúdióim súlyozott átlag alapján (de megjegyzem hogy itt a stúdió elég tág fogalom): 1. Sunrise (6.95) 2. Gainax (6.82) 3. Dentsu (6.71) 4. Rakuonsha (6.69) 5. Miracle Robo (6.69)

Bónusznak pedig álljanak itt a life time achievmentjeim. Egyedül a History van level 1-en, ami szomorú, de dolgozom majd rajta. A Slice of Life következő szintjéhez 100 kell, 29 hiányzik. A Mechahoz szintén 100, de ott még 34 a hiány. A Romance az 150, oda már csak 9 kell. Az könnyen meglesz szerintem. A Historyhoz pedig 40 kell, s még 14 a maradásom.

anime6.jpg Ha esetleg valaki nem ismerné: MALgraph

Szólj hozzá!

Címkék: stats MALgraph


2014.04.06. 15:33 LasDen

Reaktiválódás...

Életem "új" szakaszba lépett. Visszatértem az élet körforgásába, ami ayt jelenti, hogy mostantól újra lelegyik a blog. Első körben szeretném tudatni, hogy fogalmam nincs hogy is állok fordítások terén. Rendeznem kell soraimat, azán megörvendeztetem a nagyérdeműt, aki megtisztel figzelmével. Köyben pedig olvashatjátok nagyszerű élménzeimet az elmúlt hónapokból....

Amit biytosra tudok, hogy a Gundam MS IGLU folytatódni fog. Aztán minden más is...

EDIT1: A Mobile Suit Gundam MS IGLOO sorozatot határozatlan ideig (úgy nyárig) nem tudom folytatni. Otthonról kellenének dolgok hozzá, és nem vagyok hajlandó hozzányúlni addig. Ez részben az én hibám is, mert rosszul organizáltam a dolgaimat mielőtt eljöttem. My bad...
A másik, hogy a mangás büntetés is elmarad. Egyrészt kerítenem kell egy egeret, másrészt ezen a szaron nem megy a PS, így időre offon van. De lehet örülni. Azért találok valami más elfoglaltságot magamnak....

Szólj hozzá!

Címkék: anime felirat MSIGLOO


2013.09.29. 00:58 LasDen

Cute girls doing cute things - "A" sorozat...

Alig 1-2 héttel azután, hogy pont 3 évvel ezelőtt láttam az első részt. Tegnap sikerült az utolsó rész végére is pontot tenni. És lehet, hogy sokáig tartott, de ez semmit nem von le az értékéből. Ez pedig nem más, mint az eddig készített legjobb Slice of Life, mindennapi élet stílusú sorozat az Aria (... the Animation, the Natural, the OVA: Arietta, the Origination). A történet 3 évadot, 1 OVÁ-t és Speciált foglal magába. Nem szokásom végletekben beszélni - elvégre nem vagyok sith (még) - és nem is szoktam abszolút győztest hirdetni 1-1 sorozat kapcsán, de ez más. Itt nincs kihívó, csak sok próbálkozás, akik mind elbuknak. Ennél gyönyörűbb, nyugtatóbb, kellemesebb alkotás nincs.

Ha esetleg volna olyan szörnyű ember, aki nem ismerné - főbenjáró bűn, minimum felnégyelés - ez egy sci-fi sorozat egy lányról - Mizunashi Akari - aki a terraformált Marson létrehozott Új-Velencében akar a legjobb gondolás lenni. Furcsa setting ez, de inkább csak támasza az egésznek, hogy bizonyos dolgok így könnyebbek legyenek. Akari 2 barátnőjével, Aikával és Alice-szal - akik 2 másik cégnél tanulók - mindennap együtt gyakorolnak, hogy a legjobb gondolások lehessenek. És ennyi a történet. A 3 lány és barátaik minden egyes napja a festői környezetben minimális történésekkel telik. Nincs világmegmentés csak a gyakorlás, a mindennapos problémák, amivel bárki találkozhat az életében.
És ettől jó igazán. Egy távoli világban játszódik, de mégis olyan közel van hozzánk. Emellett nem lehet őket nem szeretni. Az első perctől mindenkit a szívébe zár az ember. Az a legfurcsább az egészben, hogy talán sokkal inkább emberek, mint akikkel a való életben találkozol. Hisz egy majdnem tökéletes utópiában élhetnek. Új-Velence (Neo-Venezia) pedig egy csodálatos hely. Az egész sorozat magával ragad, kiragad a valóságból és egy kis időre elfeledteti veled a problémáidat. És közben velük nevetni. Ha tudsz azonosulni az egésszel.

Ami a legjobb az egészben, hogy talán eddigi pályafutásom legjobb animés befejezésével találkoztam. Nem jut eszembe egyetlen olyan sorozat sem, ahol az utolsó képsorok után ilyen fajta megelégedettség, szomorúság és öröm párosult volna hozzájuk. És nem tagadom le, de az utolsó jelenetnél, ami keretbe zárja a sorozatot, könnybe lábadt a szemem. Lehet, hogy külön-külön nem kapták meg a 10-es értékelést, mert így fair, de így együtt, az elejétől a végéig, ez 10/10. Csak szuperlatívuszokban vagyok képes beszélni a sorozatról, borzasztóan megszerettem a karaktereket...

Szólj hozzá!

Címkék: anime life of legjobb 10 aria slice


2013.09.26. 19:26 LasDen

10/10 - Avagy a nagy értékelés...

Már nagyon régen észrevettem, és sosem szoktam szólni érte - mert tisztelem a másik véleményét - de egészen nehezemre esik elfogadni, el menni mellette, hogy minden 2. anime értékelés 10/10-es. Rengeteg fajta mű létezik, de érdekes módon csak az animés közösségen belül találkoztam ezzel, hogy az emberek képtelenek racionálisan értékelni egy sorozatot.

Mindenkinek szubjektív véleménye van. Ez stim. Ezért - vagy franc tudja miért - találta ki valaki okosan, hogy egy olyan skálán helyezi el a műveket, ami mindenkinek ugyanaz - kellene hogy legyen. Ezek a számok. Egytől ötig terjedő vagy az egytől tízig terjedő skála a legáltalánosabb, és mindenkinek egyértelmű. Az egyes csőszar, égetni valót szemét, míg a 10-es a mestermű, a kiemelkedő alkotás, az időtlen darab stb. Erre lépten-nyomon mit látok? Hogy 10-ből 7 ember minden 2. animéra dobálja a 10/10-et. Értem, hogy tetszik, de olyan nincs, hogy minden 10-es. Még neki sem lehet. Mert akkor ennyi erővel elég neki egy tetszett/nem tetszett is. Addig nem hatalmas probléma - max nekem - amíg ez nem számít sehol. De amint ezek az értékelések egy oldal rangsorolásába számítanak, akkor meegdől az egész. Az objektivitását elveszti az egész. Erre az egészre jó példa az AnimeAddicts. A legtöbb anime 8-10-es értékeléssel bír. Attól függetlenül milyen jó. Mert emberek tucatjai nem képesek felfogni, hogy egy skála hogy működik. Nem tudják reálisan értékelni a látottakat. Mert minden csak 10-es. A legjobb, a legszebb, a legnagyobb és a többi. Ez egy kibaszott, orbitális fasság...

TANULJATOK MEG ÉRTÉKELNI FASZSZOPÓK!

Csak egy kicsit gondoljatok bele...

Szólj hozzá!


2013.09.25. 04:03 LasDen

Miért szar a világ...?

...mert egy rothadó szemétdomb, ahol néhány nagyra nőtt kiskakas viaskodik a szarkupacok felett. Az ember szereti azt hinni, hogy kurvára intelligens, okosabb mindennél és mindenkinél. Természetesen kinyírtunk mindenkit, aki az utunkban állt, hogy a legtetejére jussunk a piramisnak. Mióta 5000 évvel ezelőtt valami okos kitalálta, hogy "faszom fog gyalog menni többet, még tönkremegy a tigrisbőr cipőm, ide nekem a kereket!" azóta kurva okosnak gondoljuk magunkat. Azt hiszük, hogy mindenki felett állunk, tudásunk kikezdhetetlen. És hova jutottunk? Pusztítunk mindent és mindenkit, ahogy látunk. Kinyírjuk a kibaszott bolygónkat, amit (még) nem tudunk csak úgy lecserélni, mint egy fotelt.
- Az a nagy zöld, az milyen?
- Hűű, nagyon jó választás, homo sapiens uram. Az egy kitűnő bolygó. A légköre hasonló a Földéhez, de sokkal tisztább (még). Több tíz millió köbméter kiterjedésű erdős területek. És milliónyi állat faj található a bolygón. Úgy hiszem, hogy tökéletes választás lenne a fajának.
- Értem. Akkor ezt választom. Van rá garancia?
- Igen. 10.000 év.
- Az jó. Addigra úgyis lelakjuk...
De nem elég, hogy a saját házunkba szarunk, a szomszédokat is kinyírjuk. Állat? Ember? Nem számít. Pusztulnia kell mindennek, ami nem olyan, mint én. Szinte már ott tartunk, hogy többnek tartjuk magunkat az állatoknál. Büdös kotorékok csak zabálnak meg dugnak, megy az ösztönei után, hogy minél többen legyenek. Mert az ember nem ugyanezt csinálja. Mi is csak az ösztöneinket követjük. Mi is csak fajfen tartani akarunk. Megdugni minden szembe jövő jó seggű szukát, hogy sokasodjunk. De persze nem csak az a lényeg. Az is fontos, hogy ez csak ÉN legyek. Az ÉN génjeim öröklődjenek. ÉN legyek a legnagyobb. ÉN nyerjek. ÉN, Én, én, csakis én. Senki más nincs, csakis önmagam. Nem számíthatok senkire, csak magamra. Nem bízhatok benned, mert amint lehetőséged van rá hátba szúrsz, mert csakis az én számít. Jövünk megyünk a világba, belemosolygunk a másik arcába, de közben keressük a lehetőséget, hogy hol baszhatom át, ha abból előnyöm származik. Ha valaki azt a látszatot kelti, hogy nem csak az önös érdekeivel foglalkozik, akkor az a gyengeség jele. Azonnal eltiporni. És erre egy egész elbaszott civilizáció épült. Egy civilizáció, ami semmi mást nem csinál, csak évezredek óta írtja a másikat. Mindenféle mondvacsinált ideológiák alapján emberek ezreit, százezreit tüntették el a Föld színéről pillanatok alatt. És büszkék vagyunk rá. De miért? Miért kell elnyomó társadalomban élnünk? Miért csak egymás eltiprásával lehet előrébb jutni? Miért csak az nyer, aki a gátlástalanabb, undorítóbb és rothadtabb?
A folytonos ítélkezés mindenki felett. "hogy van az hogy a tükröt mindenki elébe tartaná, de azt hogy ö is nézzen bele nekem kell kérnem". Homokos vagy? Pusztulj! Milyen színű vagy már? Pusztulj! Fekete vagy és a néped 98%-a tolvaj? Te is az vagy, pusztulj! Nem hiszel az istenemben? Pusztulj! A másik konstans gyűlölete viszi előre a világunkat. Háború háború hátán, és hurrá, egyre fejlettebb szarokkal tudjuk megölni a másikat. És kik halnak meg? Akiknek semmi közük nem volt a kirobbantásához. Emberek ülnek egy teremben, és úgy tologatnak bábúkat egy térképen, mintha semmi lenne. Ember életekről döntenek egy toll vonással, és csak nem is érdekli őket. MIért? Mert ők mindenki felett állnak. Ők azok, akiknek van hatalmuk. És a hatalmuk révén a több után nekik még több lesz. Akinek meg kevés van, annak még kevesebb lesz. Mert a hatalom nem lehet másé, csak az övék. 
"- Elnézést, miért is harcolunk?
- Mert utálják az iPhonet és az Applet. De mostmár kussolj, és menj oda megdögleni. De legalább kettőt vigyél magaddal. Addig én megiszok egy teát".
És itt vagyok én, a felvilágosult faszfej, aki azt hiszi kiszarta a spanyol viaszt, de még saját magára sem tudja a választ...
Nem baj. Attól még egy rothadó pöcegödörben élünk, amiben néha megcsillan valami jó is. De mosolyogj, a holnap csak rosszabb lehet a mánál...

ÉLJEN AZ INNOVATÍV EMBERISÉG! 

Szerk.: Tudom a fentebb elhangzottakban sok a féligazság, és bele lehet kötni meg minden, de nem érdekel. Hajnali 4-kor ez jött ki belőlem...

1 komment


2013.09.14. 16:52 LasDen

A Giant Killing folytatódik...?

Akinek tetszett a Giant Killing 26 része tegye fel a kezét! Az ok egyszerű. Azon gondolkodom, hogy nem hagyom ezzel a 26 résszel befejeződni a sorozatot. Ugyanis az anime alapjául szolgáló manga jó erőben van, és a mai napig megy. Az anime a 83. fejezetig (úgy ahogy) dolgozta fel a sorozatot. Ma már úgy 300+ fejezetnél tart a manga, míg ebből 147 (folyamatosan jönnek a fejezetek szerencsére) érhető el angolul. A történetnek még messze nincs vége. Az első szezon még sehol sem tart, Tsubaki előtt is még sok van, szóval van még mit elmesélni. Ha volna rá igény, akkor új projektként felvenném, ami így a feliratokra is más hatással van, mint egy teljesen új sorozat - amire szintén van már célpontom. Terveim szerint először az anime befejeződésétől kezdeném el a mangát, de közben szépen az első 83 fejezetet is megcsinálnám...

GIANT KILLING09_216.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: anime felirat manga Giant Killing


2013.08.31. 12:56 LasDen

Itt a Giant, Killing a vége...

Hosszú volt ez, mint Logan futása....de sikerült a Giant Killing végére érni. Teljes pompájában lehet élvezni a sorozatot. Majd 1-2 nap és dobok teljes felirat pakkot.

Giant Killing 22-26. rész (felirat)

Giant Killing 720p (torrent)

Szólj hozzá!

Címkék: anime felirat Giant Killing


2013.08.08. 06:09 LasDen

Problematikum...

Szolgálati közlemény: A héten eléggé fosul vagyok, ami azt jelenti, hogy minden fordításom iszonyatosan akadozik. Vélhetően a jövő hétre már kikúrálódom. Addig is...

6901fc62d259e4ba4bfd26218394f0d3.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: én anime felirat


2013.08.07. 21:02 LasDen

Ro-Kyu-Bu és a piszkos 12...

Elkészültem a világhálóra való felfestésével a Ro-Kyu-Bu című aranyos lolik kosárlábadázós kalandjaival...
Amúgy szörnyű volt látni a hozzá készült "kész" felirataimat. Iszonyatosan szar, fordítatlan, fos tenger volt...De már javítva van. Jó szórakozást...

Szólj hozzá!

Címkék: anime bu indavideó ro kyu